Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                                    

Tervetuloa

Etsitkö soturikissat- aiheista roolipeliä? Ai että vielä liittymään? Tule peremmälle sieltä ulkoa, siellä on kylmä. Täällä sisällä, voin kertoa hieman lisää.
Noin, ota tuosta teetä. Ai, et tykkää teestä? No, en minäkään siitä niinkään pidä, mutta otas siitä kuppi kaakaota. Noin.
Noniin, aloitetaanpas alusta. Ai missä olet? Olet saapunut juuri Kuurahalla nimiselle soturikissat- roolipeliin, missä tosin pelataan viidellä eri heimolla. On Ukkosmyrskyn heimo, Pimeän metsän heimo, Kuuman lähteen heimo, Tuulivirran heimo ja Kirkkaan taivaan heimo. Pilvien heimo kulkee näiden viiden heimon varjelijana, tosin eihän se kaikelta voi suojella heimoja. Kuten varmaan tiedätkin.
Mitä? Kiinnostuitko? Muut ovat varmasti riemuissaan, kun saavat kuulla, että yksi liittyjä on taas liittymässä mukaamme. Sen saat itse päättää. Mutta jos et päättänyt jäädä, laita chattiin viestiä, juttele, tai mene osioon Tassukirja, ja paina sinne oma tassunjälkesi. Muista, älä paina liian kovaa, ettei kirja halkea.
Jos päätit jäädä, mene kohtaan Hakemus, lue tekstit kunnolla läpi, ja käy hakemuksen kimppuun. Helppoa, eikö?
Vaihtoehtoja? Vaihtoehtoja Kuurahallassa on monenlaisia. Voit olla heimokissa, jakaa saalis toverisi kanssa ja juosta muiden rinnalla kokoontumiseen, olla yksinäinen erakko, vaarallinen luopio tai kaksijalkojen lellitty kotikisu. Täällä kaikki on mahdollista!
Muista, päätös on yhä sinun, ei muiden! Uudet liittyjät ovat aina yhtä tervetulleita, kuin muutkin.

Et ole lukenut soturikissoja? Vai olet? Ahaa, joo, ymmärrän. Mutta suosittelemme, että olisit lukenut vähintään kolme soturikissat kirjaa, koska tämä roolipeli sijoittuu niihin. Huomaa, että meillä ei ole käytössä alokkaita, metsästäjiä, luolanvartijoita tai tietäjiä. Meillä on samat arvot kuin klaaneissa. Niistä lisää Tärkeää- osiossa.


Ikäraja? Joo, meiltä semmoinen löytyy.
Kuurahallan ikäraja on 11 vuotta. Ei haittaa ollenkaan, jos olet nuorempi, mutta huomaa, että liittyminen ja tarinoiden luku on sinun vastuulla, ei kenenkään muun.

Noniin, menes nyt sinne, mitä olitkaan etsimässä ^^ Nähkäämme!


Arvosteluako kaipaat?

Jos kaipailet sivuillesi arvostelua, klikkaa kohtaa Tassukirja, ja sitä kautta löydät kohdan ''Arvostelu'' ^^

Emme ota nyt tällä hetkellä arvostelu tilauksia vastaan!!

Muuta

Kuurahallan ylläpidossa toimivat:
Ruska ja White Warrior

Copyt&Linkit


Banneri:


[151x141]

 

Hyväksymisboksi

Tässä on kahden viikon takaiset hyväksytyt ja hylätyt hakemukset.


29.7.2016

Lumi, hahmosi Pikkutassu on hylätty. Syynä on liian lyhyet ulko-sekä luonnekuvaukset.

Tikru, hahmosi Sulkatassu on hyväksytty Tuulivirran heimon oppilaaksi. Mestariksesi saat Pähkinäpyörteen.

Kivi, hahmosi Yöpentu on hylätty. Syynä on lyhyt luonnekuvaus sekä ulkonäköön tarvitaan myös ne kuusi lausetta, yksi lause ja kuva ei riitä, pitää olla myös sanallinen ulkonäkö.

©2019 Kuurahalla - suntuubi.com