Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                                    

 1  2  3  >
 Kokoontumisista
13.07.2016 21:12 | White Warrior

Vähän lisätietoa kokoontumisista

Heissan! Kuten kaikki soturikissa ihmiset(miksei jopa kissatkin) tietävät, että joka täysikuu on Täydenkuun kokoontuminen, mihin osallistuu kaikki heimot, mutteivat aivan kaikki heimolaiset. Ja joka puolikuu on parantajien kokoontuminen, mihin osallistuu vain parantajat ja niiden oppilaat.

Nyt on ollut ehkä jopa hieman säätelyä kokoontumisien kanssa, joten nyt sitten kirjoitan siitä vähän enemmän.

Täydenkuun kokoontuminen
Täydenkuun kokoontumiseen osallistuu kaikki heimot, mutta eivät aivan kaikki. Kokoontumiseen pääsee aina päällikkö, varapäällikkö, parantaja, parantajanoppilas, 5 soturia, 2 oppilasta, yksi kuningatar ja yksi heimovanhin (jos heimovanhin on sokea/kuuro, hän saa aina yhden soturin mukaan tueksi, avuksi jne)
Kokoontuminen järjestetään Nelikivillä, joka sijaitsee neljän heimon keskellä. Nelikivet ovat ei-kenenkään aluetta, eli kenenkään heimo saa valloittaa Nelikiviä itselleen.
Nelikivet ovat neljä suurta kiveä ja jokainen päällikkö istuu yhdellä kivellä omaa klaania kohti. Varapäälliköt istuvat päälliköiden alla maan kamaralla. Päälliköt puhuvat aina, miten heimolla on mennyt, uusista pennuista, oppilaista, sotureita jne. Kuitenkaan päälliköt eivät kerro aivan kaikkea, kuten esim. hyvin huono kuntoisista sotureista jne.
Kokoontumisesta on aina aikaa kirjoittaa, kokonainen viikko. Itse kokoontuminen kestää yhden yön, mutta sinulla on seitsemän päivää aikaa kirjoittaa siitä. Kokoontuminen on aina kuun ensimmäisellä viikolla, ensimmäisestä päivästä seitsemänteen. (1-7)

Parantajien kokoontuminen
Parantajien kokoontumiseen osallistuu jokaisen heimon parantajat ja niiden oppilaat. Parantaja saa olla poissa kokoontumisesta, jos tällä on hyvä syy poissaoloon. Jos vaikka klaanilla olisi viheryskä epidemia, parantaja saa jäädä klaanin luo.
Parantajat kokoontuvat Tähtilammella, joka sijaitsee Tuulivirran reviirin toisella puolella. Parantajat saavat kulkea muiden klaanien reviirien läpi parantajien kokoontumiseen ilman, että kukaan estäisi heitä. Mutta parantajat eivät saa käydä muiden heimojen reviireillä ilman hyvää syytä. Pelkästään 'maiseman vaihtelu' ei käy, vaan syynä on oltava parempi.
Tähtilammella, kaikki parantajat koskettavat vettä kielellään, niin he vaipuvat uneen. Pilvienheimo ilmestyy heille, ja he näkevät itseään, klaaneja tai muita koskevia unia, mutta Pilvienheimo ei kerro kaikkea hyvin selvästi, vaan parantajan itse pitää selvittää unen tarkoitus. Unia ei kerrota eteenpäin, ellei kyseessä ole klaaniin/klaaneihin koskevia asioita.
Kokoontuminen kestää yhden yön, mutta siitä yöstä on aikaa kirjoittaa 4 päivää. Kokoontumiset ovat aina päivinä 13-17.

 

Kysy jos on kysyttävää~


 - White Warrior | Kommentoi Tauko? Loppu?
05.06.2016 11:19 | White Warrior

Hei

Nuo kaksi kysymystä pyörivät päässämme: "Onko Kuurahallalla tauko?" "Onko Kuurahalla lopetettu?" Ja minulla on vastaus molempiin.

Voisimme sanoa, että Kuurahallalla oli tauko, muttei ole lopettanut koskaan toimintaansa. Mutta nyt, on aika nostattaa Kuurahalla uuteen uskoon.

Tekstejä muutetaamn, ulkoasu vaihdetaan, mainoksia jaellaan ja sen semmoista.

Toivottavasti ymmärrätte.

Teretuloa vain liittymään, Kuurahalla ei ole lopetannut toimintaansa.

Kiitos ja kumarrus.

-White Warrior


 - White Warrior | Kommentoi Päivittelyä
21.02.2016 11:52 | White Warrior

Jotkut varmaan tietävätkin..

Usva erosi ylläpidosta.

Jäämme kaipaamaan häntä.

Kuten varmaan myös tiedättekin, Kuurahalla ei ole ollut aktiivinen.

Vähään aikaan.

Mutta

Nyt siihen tapahtuu muutos.

White Warrior, eli siis minä, entinen Kim, alan aktiivistua. Jos en saa tuota Ruskaa kiinni mistään, ulkka vaihtuu ja päivittelen hieman tekstejä. Ei sen kummempia, olkaa kuin mitään ei tapahtuisikaan :D

Pian teen kilpailun, kannattaa kurkkia tuonne Tärkeää!- osioon.

Kolme uutta adoptiota kaipaavaa kissaa, käykää katsomassa, jospa siellä olisi yksi mieluisanne.

Kiitos ja näkemiin, nähkäämme chatissä!


 - White Warrior | Kommentoi Hahmonpoisto on päättynyt!
23.01.2016 19:10 | Usva

Poistetut hahmot tulevat tässä:

Kirkkaan Taivaan Heimo:

Usvalampi

Kanjonitassu

Kuuman Lähteen Heimo:

Auringonsäde

Kultasydän

Kastesiipi

Routatassu

Solinapentu

Pimeän Metsän Heimo:

Valkoliekki

Kuuratassu

Huurretassu

Murattitassu

Tuulivirran Heimo:

Saniaisruska

Tähdenlento

Myrskytassu

Hallapentu

Ukkosmyrskyn Heimo:

Liekkiturkki

Hopeatassu

Lumitassu

Mustatassu

Hahtuvatassu

Hallapentu

Poistetut löytyvät Pilvien Heimosta, jos kiinnostaa. En tiedä, onko jotkut jo eronneet/poistaneet hahmonsa, mutta poistin ne nyt:D


 - Usva | Kommentit (1)Kommentoi Sivujen toimivuus
19.01.2016 19:29 | Ruska

Toimivuutta, tarvitsemme toimivuutta..

Eli monet ovat ehkä huomanneet, jotkin kategoriat ovat turhia. Voisitte ehdottaa, että mitkä poistetaan, mielestäni.. Esim. Viihdeosio on aika turha nykyään.

 

Ei tää tähän pääty..

 

Kaikki jotka haluu et niitten hahmot pelastuu, kannattaa käydä testaamassa linkki ja ilmoittaa VIEKUSSA ei Chatissa, jos se ei toimi.

Siis VAIN, jos EI toimi. En halua turhaa sähköpostia, jos sopii :) Korjaamme linkit sitten mahdollisimman nopsasti :D

Niin, ja nyt pitkästä aikaa, päivittelin sivuja.. Ja koska haluan saada sivuja vähän pystyyn taas, teen tämän. I think.. We are Team! Pystymme tähän! =) (Vain jos te haluatte samaa kun minä :D)


 - Ruska | Kommentoi
 1  2  3  >RSS

©2019 Kuurahalla - suntuubi.com